onsdag, december 14, 2005

Xoolologisk patafysik


Var ska det sluta, vem ska äntligen ta hem spelet?

Inte blir det väl den som hela tiden jiddrar runt som gröten kring hermelinerna i alla fall.

Jag hörde att tillträdande skansenchefen blev intervjuad om vilket djur som var hans favorit. Schäfern svarade han. Därmed torde detta ädla djur blivt upphujt till raas.

Men annars är ju faktisket Schäfern en ras av arten Hund med släktnamnet Canis och kan bilda avkomma med så lågt stående animalier som Taxar till och med.

Apropos Pettson så har jag en katt som är mycket elakare än Findus (han heter väl så eftersom Felix är släktnamn för domesticerad katt).
Min Katt heter Maja Svanslös och är en Manxkatt. Hon är en bra vaktkatt men direkt snäll är hon då rakt inte.

Vissta är det härligt att få pladdra loss i forum-rymden?

Men vad tusan har detta med politik att göra. Vad tycker Ni?

Har det kommit några husdjur ännu med släktnamnet Önos?
Exemplevis De som har näsa för öar och skärgård.

Olika egenheter är så bra som egna olikheter.
I framtidens EU när all arbetskraft är klonad och genmanipulerad in absurdum, kommer det inte vara intressant med egenhet. Det blir snarare en belastning som snabbt aborteras bort efter första bästa fostervattensprov.

De ja-sägande "Heil"-ropande skaror som kantade Hitlers paradvägar kan därmed på nytt realiseras. En liten stramt hållen elit kanske med gener från Göran Person, Tony Blair och Margott Wallström, kan då styra hela EU-världen, det som nu finns kvar efter tredje världkriget (vilket troligen är vad som pågår i Bryssel fast med datorer i stället för bomber).

Alla andra humana varelser är reducrade till konsumenter med rösträtt i de frågor som inte direkt avgörs av fördrag och konstitution.

Demokratiskt blir det nog, men blir det uthärdligt?

Inga kommentarer: